Resa till Indien

Res till Indien och upplev ett resmål med en härlig blandning av kultur och badliv. Här samsas exotiska dofter med starka färger, och vänliga leenden möter dig vart du går. I Goa breder den ena paradisstranden efter den andra ut sig längs den långa kusten och allt är lite lugnare än i de stora städerna.

Gästfrihet och bra service
Kanske är det människorna som gör det djupaste intrycket under en semester i Indien. Här möts du av myllrande folkmassor, färgrikedom och en stor variation av seder och bruk, men också gästfrihet och en vänlig nyfikenhet. Det är inte svårt att få nya vänner i Indien!

Fynda på härliga marknader
Pengarna räcker länge i Goa, vilket gör shopping till ett angenämt nöje! Här finns många marknader där du kan fynda allt från sidentyger och mattor till lädervaror och kryddor. Passa också på att sy upp kläder – du kommer att häpna över priserna!

Långa och ljuvliga stränder
Goas paradisstränder är breda och finkorniga. De är relativt glest befolkade och breder ut sig kilometer efter kilometer. Nere vid vattenbrynet glittrar snäckor som följt med vågorna upp och ovanför stranden vajar kokospalmer som skänker skugga.

Möt en spännande kultur
Den spännande mångfalden är Indiens charm – här finns både magnifika gamla byggnadsverk, idylliska byar och skyskrapor i glas och betong. Intrycken är stundtals bedövande och här är ständigt liv och rörelse. Det dagliga livet genomsyras av den vänliga hinduismen och otaliga högtider firas till gudarnas och gudinnornas ära.

Källa