Arkiv: » januari, 2018 «

Nu kan du övernatta i Westeros

Foto: Tuomas Kurtakko

Vintern är här med besked och bäst tillbringar du den på Lapland Hotels SnowVillage. Varje år bygger hotellet en isstad som i år konstruerats i samarbete med det amerikanska tv-bolaget HBO. Temat? Den enormt populära tv-serien Game of Thrones.
Det är i den lilla finska orten Kittilä som du just nu kan checka in på ett hotell av is, helt tillägnat serien. Det 30 rum stora hotellet har karvats fram från hela 20 miljoner kilo snö och 350 000 kilo is. Vad sägs som att ligga i en säng där du är övervakad av en White Walker? Eller varför inte provsitta en isversion av The Iron Throne. Här finns också en iskarta över de fem kungadömena och en Braavosi Hall of Faces helt i is. Det är skulptörer från Lettland, Polen, Ryssland och Ukraina som tillbringat åtskilliga timmar med att skapa dessa spektakulära kreationer. Gäster behöver dock inte vara rädda för att frysa, rummen är utrustade med varma sovsäckar och liggunderlag av fleece.

Läs mer…

Kategorier: Resor  Kommentarer inaktiverade för Nu kan du övernatta i Westeros
Fototapeter gör verkligen skillnad!

Vi rekommenderar vår samarbetspartner Uppsala Fototapet – bäst på fototapeter på nätet.

Låt vår sida med fototapeter bli din idébank! Gå på upptäcktsfärd och få inspiration bland tusentals fototapeter, bilder, idéer och förslag. Här har vi samlat det bästa av vad branschen kan erbjuda av spännande, romantiska, dekorativa, miljöskapande fototapeter med bilder och motiv. Här hittar du fina förslag och massor av motiv från ledande ateljéer och fototapet tillverkare som Art Geist, Consalnet, LWW och Wizard+Genius. Professionella tapetproducenter och bildexperter som är välkända för kvaliteten på sina fototapeter och en idérik bilddesign på hög konstnärlig nivå. Läs mer…

Kategorier: Tjänster i Stockholm  Kommentarer inaktiverade för Fototapeter gör verkligen skillnad!
USA avråder från resor till Mexiko

USA:s utrikesdepartement likställer säkerheten i delar av Mexiko med krigshärjade Syrien, Afghanistan och Irak och avråder turister att besöka områdena.

De områden som utrikesdepartementet utfärdat en varning för är Colima, Guerrero, Michoacán, Sinaloa, och Tamaulipas.

För delstaten Guerrero, där tidigare populära turistorten Acapulco ligger, skriver myndigheten: Läs mer…

Kategorier: Resor, Resor till Asien  Kommentarer inaktiverade för USA avråder från resor till Mexiko