Arkiv: » december, 2017 «

16 upplevelser du inte får missa i Thailand

Kungariket Thailand är känt som de tusen leendenas land. Och här finns minst lika många intryck, smaker, dofter, färgnyanser och upplevelser. Vi listar 16 klassiska saker i det fantastiska landet som du borde passa på att göra, i alla fall minst en gång i livet.

1. Besöka den vackra lyktfestivalen Läs mer…

Kategorier: Okategoriserade, Resor, Resor till Asien  Taggar: ,  Kommentarer inaktiverade för 16 upplevelser du inte får missa i Thailand
Video: ”Hemliga knepet som kan göra flygbiljetterna billigare”

Du kan få billigare flygbiljetter om du surfar i ”inkognitoläge.” Det menar i alla fall cybersäkerhetsexperten Ondrej Krehel. Men alla är inte lika eniga om att tricket verkligen fungerar.
Hur priserna på flygbiljetter sätts är lite av ett mysterium. Och priset på en biljett kan ändras med flera tusenlappar inom loppet av bara några dagar och ibland även timmar. Avancerade algoritmer kalkylerar allt från beläggning på flygplansstolarna och popularitet till säsong, bränslepriser, tid till avgång och flygbolagets totala beläggning på samtliga linjer i realtid. Därefter presenteras ett pris. Tror vi i alla fall, men det är som sagt lite höljt i dunkel.

Kan man hitta billigare flygbiljetter genom att surfa i privat läge? Åsikterna går isär, men det skadar ju inte att prova. Foto: Istock.
De som är frekventa flygare har dessutom kanske hört talas om hur man kan ”lura flygbolagets algoritmer” genom att söka efter biljetter i privat surfingläge, eller ”inkognito”. Läs mer…

Kategorier: Okategoriserade  Kommentarer inaktiverade för Video: ”Hemliga knepet som kan göra flygbiljetterna billigare”
Här är världens bästa länder att hitta vänner i

The Expat Insider har kartlagt hur lätt det är för emigranter att känna sig i hemma i sina nya hemländer. Inte helt otippat hamnar Sverige i botten när det gäller att skaffa nya vänner. Toppar listan gör däremot surfdestinationen Costa Rica.


Costa Rica är inte bara ett av himmelrike för djurälskare och surfentusiaster, det är också ett av världens vänligaste länder. Det visar den nya rapporten The Expat Insider 2017. Läs mer…

Kategorier: Resor  Taggar: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,  Kommentarer inaktiverade för Här är världens bästa länder att hitta vänner i